slide3

Stap 3

De wereld draaft doorLive Coaching in nieuwe resultaten, projecten en (levens)besluiten.

Tijd voor realisatie. Nu je weet hoe je in kleine en grote dingen meer uit jezelf kunt halen is het tijd om je gedrag ook te veranderen. De coach volgt daarom jouw project nu heel intensief, in een tijdslijn waarin je zelf je doelen hebt gekozen. Je wordt live uitgenodigd en herinnerd aan je doelen, om ook tot werkelijke verandering te komen. Wij confronteren je liefdevol met je besluiten en luisteren en praten met je wanneer je dat nodig hebt.

“Grote en kleine levensbesluiten”
Nu je weet hoe jij het meeste uit je zelf haalt is het inrichten van dagelijks leven gesneden koek geworden. Je voelt je energiek, blij en lichter, wat kan er nog meer nodig zijn? Nou, dat weten wij wel. Doelen stellen geeft namelijk richting, voor een gelukkige toekomst. In deze fase committeren we je aan een aantal Grote en Kleine Levensbesluiten. Dat kan zijn dat je dat ene project nu opzij zet of eindelijk (!) solliciteert voor die ene functie waar je al een tijdje heimelijk naar verlangt! Of heel simpel, je besluit te stoppen met suiker, verhuisd naar die nieuwe stad, een stap die je eerder niet durfde zetten.

Natuurlijk steunen we je in deze belangrijke stappen. Niet voor niks ben je bij Project GELUKt aangesloten. Onze coaching is van praktische aard nu. We helpen je ‘live’ over de drempels die je tegenkomt door met je te chatten op momenten dat je deze tegenkomt. De ‘Live’-Chat is dagelijks beschikbaar.

Samen sta je sterker

Peer to Peer begeleiding in grote en kleine obstakels.

Leren doe je met elkaar, dat is in Project GELUKt al lang duidelijk geworden. Jullie kennen elkaar inmiddels wel zo goed dat peer coaching alleen maar vanzelfsprekend is. De tijdslijnen worden daarom kenbaar gemaakt in de groep en er wordt feedback geven op hoe iedereen afzonderlijk te werk is gegaan. De input van de groep wordt gebruikt als voorbereiding voor de laatste sessie.

“Prestatieprogramma”
De rest van de groep vordert al rap met zijn levensbesluiten, hoe staat het met jou? Niet alleen je coach van Project GELUKt is jouw steun in je nieuwe gelukkige manier van leven maar ook elkaar helpen jullie juist op dit moment verder. Via de website van Project GELUKt kun je elkaars vorderingen volgen.

“Peer to peer coaching”
In de groep heb je eigen buddy. Die kijkt mee in deze laatste fase met hoe je vordert en coacht jou, met een door ons aangereikt ‘Geluks’format. Jullie blijven elkaar helpen ook als Project GELUKt voorbij is.

Utopia

Spectaculaire viering van al jouw persoonlijke Project GELUKt verdiensten.

Jouw expeditie is ten einde gekomen. Je hoeft jezelf niet meer uit dagen om dicht bij jezelf te blijven, want dat is vanzelfsprekend. Je weet dat jij zelf in de hand hebt hoe je tegen de wereld aankijkt. Maar je wilt er wel aan herinnerd worden, ook als het even niet meer mee zit.

Deze live workshop is een viering van alles dat Project GELUKt je gebracht heeft. Al die levenswijsheid die je nu al hebt opgedaan hoef je alleen maar te verzamelen en in een potje te stoppen, zodat je er altijd bij kunt. Je oefent in je eigen snowglobe, zodat je niet vergeet hoe het is om even alles ondersteboven te hebben en toch zeker te zijn dat als de ruis neerdaalt, je altijd jezelf bent.

Bekijk fase 1 Bekijk fase 2 Bekijk fase 3

Interesse?

Meld je aan!

BewarenBewaren

BewarenBewaren