slide2

Fase 2

Maak het waar

Oefenen in het ‘echte’ leven met veranderingen die jouw gelukkiger maken.
Je project gaat intensief verder. Dat is ook precies waarom Project GELUKt anders is dan andere trainingen. Je coach gaat namelijk met je ‘mee’ naar jouw wereld, daar waar je de verandering wilt zien. Want je wilt niet alleen inzicht, je wilt leren dingen daar en dan, in jouw dagelijks leven, anders te doen.

Interesse?

Meld je aan!

“Experimenten dagboek”
Nu je afscheid hebt genomen van al die ballast weet je veel beter wat je doet en wat je laat. Tegelijkertijd vraagt dit ook nieuwe experimenten die je vast legt in jouw digitale dagboek. De coach kijkt met je mee. Wat ben je nou daadwerkelijk anders aan het doen, daar in jouw dagelijkse werkomgeving? Want inzicht is mooi, maar je wilde toch andere resultaten? Daar krijg je dan ook van ons geregeld feedback op.

“Leerstijl beproevingen”
Elke week die passeert krijg je van ons een opdracht, speciaal toegepast op jouw vraagstuk en leerstijl. De een loopt ergens mee, de ander organiseert een netwerkgesprek en de ander jaagt weer een commerciële lead na. Opdrachten sturen aan op  persoonlijk leiderschap en dagen jouw uit datgene te doen waar je voor gekomen bent: dichter bij jijzelf blijven.

Fanatiek Uniek

Live workshop; van spontaan succes naar jouw fundamentele, duurzame kracht.

Waar je energie van krijgt en juist van verliest is al lang duidelijk nu. Zo ook het waarom en wanneer je je aanpast. Je leert verankeren hoe je GELUKt blijft en neemt definitief afscheid van denkpatronen en maniertjes die niet in jouw voordeel werken. Stralen is het doel, maar wel precies zoals je bent.

Dit is een live workshop in het maken van een persoonlijke handleiding. Interactieve en fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je ook als je uitgedaagd wordt, ruggengraat laat zien. Deze sessie helpt je uit om je toekomst uit te stippelen vanuit je unieke “IK”. Je gaat staan voor je levensbesluiten die je ‘rijker’ en groter maken.

Bekijk fase 1 Bekijk fase 2 Bekijk fase 3

BewarenBewaren