berg_middel1

Fase 1

Pluk je GelukEen nieuwsgierige expeditie in jouw dagelijkse wereld met psychologische opdrachten.

Niet voor niets neem je deel aan Project GELUKt. Je loopt ergens in vast en je wilt graag het komende halfjaar verder komen met jouw persoonlijke vraagstuk. Jouw project moet eerst op maat gemaakt worden. Met opdrachten, reflecties en terugkoppelingen uit jouw dagelijks leven maken we kennis met wie jij echt bent en wat je tegenkomt in jouw wereld, precies waar een wanneer je tegen jouw vraagstuk aanloopt. Je ontvangt meteen feedback van de coach van Project GELUKt en kunt ook direct beginnen aan jouw expeditie. Leren is namelijk ook op een compacte en uitdagende manier informatie verzamelen en structureren over jezelf. Diepgang maken, om te ontdekken wat er nou precies bij jou van binnen borrelt!! Je persoonlijke handleiding naar GELUKt start nu al!

“Persoonlijke fotorapportage”
Gedurende de eerste weken maak je met foto, video en geluid een weergave van jouw wereld, de plekken waar jij dagelijks in werkt en leeft. Je krijgt meer inzicht in jouw interacties met anderen en hoe je daar direct invloed op uit kunt oefenen. De output gebruiken we om jouw vraagstuk aan te pakken. Het maatwerk is begonnen.

“Uniek karakterprofiel”
Een profiel is misschien wat te hard uitgedrukt. Want bij Project GELUKt geloven we dat iedereen uniek is. Toch willen we je inzicht in wie je bent gestructureerd en diepgaand onderzoeken. Onze coaches geven je daarom feedback op je karakter en dagen je uit de unieke aspecten in jezelf bloot te geven.

“Persoonlijke podcasts”
Je expeditie is meer dan alleen denken en verzamelen. Deze weken krijg je prikkels van ons opgestuurd die je bewust maken van hoe je een gelukkiger professional kan worden in kleine beginners-stappen.

Samen sta je sterk

Kennismaking met je peers en persoonlijke vraagstukken. 

He? Dacht dat je nu echt dat jij de enige was die worstelt met gelukkig worden in werk en leven? Nou zeker niet. Maak kennis met je peers, je steun en toeverlaat gedurende het komende half jaar. Wissel met ze uit waarom je hier bent en wat jou bezig houdt. Van ons ontvang je inspiratie, aanmoediging en fysieke houvast.

“Peer to peer kennismaking”
Project GELUKt is samenwerken met je peers aan jezelf kunnen zijn op de werkvloer en in je dagelijks leven. Want ambitieuze professionals lopen, ondanks dat ze uniek en bijzonder zijn, vaak tegen dezelfde dilemma’s aan. Elkaar leren steunen en vooruit helpen is daarom een essentieel onderdeel van de training. In deze paar weken maak je kennis met elkaars persoonlijke info en elkaars vraagstukken. Wat je deelt en met wie, is aan jou.

“Postcadeautje”
Ter voorbereiding van de eerste inspiratieworkshop krijg je thuis je eerste aanwijzing opgestuurd die je nodig zult hebben voor de eerste live workshop. Al nieuwsgierig?

Van ballast naar balans

Inspiratiebijeenkomst gericht op persoonlijke effectiviteit.

Een bijeenkomst in een mysterieuze en een beetje magische plek. Het doel? Terug naar jouw unieke JIJ, de JIJ die je soms thuis laat als je de deur uitgaat. En dat wil je niet langer, dus deze bijeenkomst leert jou hoe jij je staande houdt in jouw bredere omgeving zonder je aan te passen. Je communiceert vanuit jezelf, handelt vanuit jezelf en creëert vanuit jezelf. Net zoals je zou doen als niemand mee zou kijken. Je leert balans te vinden tussen wie je echt bent en hoe de buitenwereld op je reageert.

Het is een live workshop met input en oefeningen gericht op persoonlijk communiceren en effectiviteit. Wie je in de kern bent leer je laten zien in je presentatie, besluitvorming en planning voor de toekomst. Je leert in kleine dagelijkse werkzaamheden en handelingen energie en voldoening vinden.

Bekijk fase 1 Bekijk fase 2 Bekijk fase 3

Interesse?

Meld je aan!

BewarenBewaren