Jouw TEAM, GELUKt.

Lukt het even niet?
Project GELUKt helpt teams gelukkiger te worden in het werk.
Durf jij je met jouw team de wereld andersom te bekijken?

Aanmelden


Waarom?

In hoeveel teams heerst niet de overtuiging dat het vertragend werkt om gesprekken te voeren over hoe je echt over de dingen denkt? Bij Project GELUKt zien we dat anders. Dat er mogelijkheden ontstaan om te presteren en te creëren als je elkaar in de ogen durft te kijken, als je elkaar laat zien wie je echt bent.  Spannend? Ja zeker. Moeilijk? Wij denken van niet. En we helpen jouw team er graag bij. We geloven in een ideale werkplek waarin iedereen met wie je werkt:

  • zich vrij voelt om alles tegen elkaar te zeggen;
  • elkaar begrijpt, niet alles hoeft uitvoerig besproken te worden;
  • jou goed kent;
  • jou goed ziet.

 

 Hoe? 

We maken voor teams alleen maar interventies op maat. Een tijdelijke context waarin alles dat vast is gelopen, aangepakt wordt. We kijken, luisteren en creëren een ruimte, oefeningen en materialen die passen bij jouw team. We maken ontregelende ervaringen, die de ruimte tussen jou en je omgeving er anders uit laten zien. Zodat je een nieuwe kijk op de werkelijkheid krijgt.
“In de spiegel kijken”  
Een spiegel is een metafoor voor hoe je naar jezelf kijkt. Welke spiegel je in kijkt is bepalend voor het beeld wat je terugkrijgt. In een winkelruit krijg je andere informatie over jezelf dan in de spiegel thuis. Het beeld vervormd, van spiegel naar spiegel, misschien wel net zo extreem als met een lachspiegel zou gebeuren maar dan zonder dat je erbij stilstaat / dat je het opmerkt.
  • Heb je wel eens overwogen de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt te beïnvloeden?
  • Wat als iedereen in je team/ op je afdeling / organisatie dat op hetzelfde moment zou doen?
  • Wat zou het opleveren?
  • Wat brengt een nieuw perspectief, op een moment waarop iets, wat je als team heel graag wilt, niet lukt?
” Je laten raken” 
Herken je dat je in je eentje, je zo geraakt kan voelen, als je naar een kunstwerk kijkt? Hoe zou het zijn als je elkaar vanuit die blik kan ontmoeten in het werk?  In een context waarop je gevoel open staat in plaats van je hoofd regie voert, kan doodeng zijn maar ook verlossend. Want hoe fijn is het om elke keer opnieuw je te blijven beseffen, temidden van al het werk dat er op je bord ligt, je allemaal gewoon mens bent?
“De drempel over” 
Dingen doen die je eerder niet durfde. Wat een opluchting kan het geven om diegene die je iets wat je altijd al wilde zeggen, eindelijk te vertellen. Een arm te slaan om diegene waarvan je weet dat ie sturen nodig heeft, maar je je toch belemmerd voelt door het professionele kader.  Durf je de drempel over om te doen wat je altijd al wilde?

 

Wie geeft de workshop?

Iro Evangelou begeleidt al tien jaar persoonlijke en professionele ontwikkeling, bij grote en kleine organisaties en voor grote en kleine groepen. Ze maakte een aantal jaren geleden Glimpen: dagen waarop deelnemers in de echte wereld een leerervaring op konden doen als antwoord op reguliere (loopbaan)coaching. Leren in de echte wereld is ook het fundament van Project GELUKt. Samen met inspirator, coach en kunstenares Kika Brinkman vatte ze werkgeluk in Project GELUKt samen. Een unieke training voor ambitieuze twintigers en dertigers die in deze snel bewegende wereld willen leren hoe zij energiek en krachtig kunnen zijn, ondanks de omgevingsdruk.


Praktisch

Datum:         n.t.b.
Locatie:         Utrecht
Tijd:               10.30 uur tot 16.30 uur
Prijs:              Teams tussen 8-25 personen, 5000,- 


Meld je aan voor dit avontuur!

Leuk! Direct aanmelden? Stuur een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Iro. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Iro via 06-24924244.

 

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!