Wat is Project GELUKt?

Project GELUKt is een 4 maanden durende avontuurlijke en intensieve training, speciaal ontwikkeld voor twintigers en dertigers met levensvragen zoals ‘wat wil ik met mijn leven’, ‘waarom haal ik geen voldoening uit de dingen die ik doe’ en ‘hoe kan ik mijn passie volgen en mijn dromen waarmaken’.

Waarom zou je meedoen aan Project GELUKt?

Je bent al een tijdje in mineur. Niet dat er iets aan de hand is, maar je geniet ook niet meer zoals eerder van je leven. Je weet dat waar je nu staat in je werk of je privé toch niet helemaal is wat bij je past. En ondanks dat je dat weet kom je niet in beweging. Je wilt wel, maar je weet niet goed hoe je in beweging moet komen, of wat je nieuwe richting moet worden. Project GELUKt kan voor jou een nieuw begin betekenen. Of zelfs een nieuw leven.

Project GELUKt gaat 7 oktober weer van start! Aanmelden kan weer, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Project GELUKt helpt je:

  • om te gaan met hoge werkdruk.
  • je intrinsieke ambities te realiseren.
  • resultaten te realiseren voor jezelf in plaats van voor de buitenwereld
  • keuzes te maken, ook wanneer er veel van je gevraagd wordt of je eigen doelstellingen torenhoog zijn
  • je slechts te laten vangen door gedachten die in jouw voordeel werken!

Ja, ik heb interesse!


Wie zijn de coaches?

Iro Evangelou – Leading Coach

“Het leven is in mijn ogen te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Mensen helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke levensbestemming, met lef maar ook met aandacht voor talent en innerlijke wijsheid, dat is waar ik gelukkig van word. Tijdens de training begeleid ik je graag om een stap te zetten uit je comfortzone en in de richting van gedrag dat het best bij je past. Stap voor stap, met ruimte voor experiment, vallen en opstaan, leer jij je persoonlijke mogelijkheden verkennen.”

Kika Brinkman – Inspirator

“Leren geloven in jezelf en in je eigen creërende kracht, dat is voor mij belangrijk. In de training ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en geven van bijzondere impulsen waardoor deelnemers worden geprikkeld om open te gaan, ontvankelijk voor inzichten en veranderingen die beklijven. Zo ervaren zij dat ze zelf aan het roer staan, zonder afleiding of ruis van hun omgeving en ontstaat een diep vertrouwen in het zel Een heel mooi proces…”.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ProjectGELUKt zijn: keuzes maken vanuit jouw eigen, intrinsieke motivatie, belemmerende gedachten loslaten, plaatsmaken voor nieuw gedrag, de touwtjes in handen nemen, focussen op jouw eigen motivatie in plaats van die van de buitenwereld en vorm geven aan je wensen, talent, behoeften en gedachten. Op deze manier kun je vorm geven aan je potentieel en aan het pad richting je eigen bestemming.

Unieke methodiek, de enige in Nederland

De methodiek die is ontwikkeld voor deze training is uniek in Nederland en omschrijft zich het beste door een combinatie van psychologie en oefeningen gebaseerd op zelfervaring, zelfexpressie en beleving. De training helpt je focussen, je hoofd opruimen en helderheid creëren. Je observeert en zelf reflecteert voortdurend, waardoor je veel bewustzijn creëert. Immers, verandering begint bij bewustzijn. De kracht van beleving is dat je een persoonlijke ervaring creëert die beklijft. De ervaring onderga je zelf. Je bent er onderdeel van. De lering die je eruit trekt wordt zo op een natuurlijke manier eigen gemaakt en je intrinsieke motivatie zal zo ook eerder worden aangesproken. Door kleine concrete stappen te zetten verander je je gedrag en je leven op een duurzame manier.

Op maat, voor iedereen anders

Tijdens de training ga je aan de slag met je eigen vraagstuk. Deze is voor iedereen anders, hoewel je veel kunt leren van de ervaring van de anderen uit de groep. De training is uitdagend en intensief. Zo krijg je bijvoorbeeld iedere week een opdracht. De oefeningen zijn zó ingestoken dat ze je alert en open maken. Als je alert en open bent, zal je ontvankelijker zijn voor inzichten en merk je dat je sneller veranderen kan doormaken.

Start najaar

Zaterdag 7 oktober 2017

  • Fase 1: zaterdag 4 november 2017
  • Fase 2: zaterdag 9 december 2017
  • Fase 3 + einde: zaterdag 27 januari 2018

Locatie en tijd

De training wordt op verschillende plekken in de randstad gegeven. De locatie van de groepsdagen is vaak heerlijk buiten, zoals in een bos of bij het strand, bij een ‘loods’ in Utrecht, of een afgelegen landgoed. Daarnaast gebeurt alles natuurlijk iedere dag, gewoon bij jou thuis. Gemiddeld ben je 1 uur per week bezig met opdrachten of coaching en ben je 3 middagworkshops ergens op locatie.

Wat kost de training?

Vaak kan je Project GELUKt betalen uit het budget ‘Opleiding & Ontwikkeling’ van je werkgever. Betaalt jouw werkgever? Dan kost de training € 995,- exclusief BTW. Betaal je zelf? Neem dan even contact met ons op om te zien wat mogelijk is. Zo kunnen we een speciale regeling treffen. Ook is gespreid betalen mogelijk!

Aanmelden

Ben je er klaar voor? Meld je dan nu aan voor een kennismaking en intake. Samen kijken we of deze training voor jou geschikt is. Je betaalt pas als je ons persoonlijk hebt toegezegd. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

Ik meld me aan voor een kennismakingsgesprek