Investering

Vaak kan je Project GELUKt betalen uit het budget ‘Opleiding & Ontwikkeling’ van je werkgever. Betaalt jouw werkgever? Dan kost de training € 995,- exclusief BTW. Betaal je zelf? Neem dan even contact met ons op om te zien wat mogelijk is.

No cure no pay

Wij hebben een garantieregeling. Ben je aan het einde van de training toch echt niet gelukkiger? Wij werken op basis van no cure, no pay. Je krijgt dus je geld terug als het resultaat waar je op hoopt uitblijft. Natuurlijk verwachten we van jou wel de beste inzet en dat je met ons in gesprek gaat als het niet lukt. Want die heb je natuurlijk wel nodig als je je Project GELUKt tot een succes wilt maken.

Gespreid betalen

Betaal jij de training uit eigen zak? Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. Stuur ons een bericht met daarin jouw idee over in welke termijnen je wilt/ kan betalen, dan kijken wij of dat mogelijk is. Advies nodig hierbij? Neem contact met ons op.


Data

Start najaar – Zaterdag 7 oktober 2017

Fase 1: zaterdag 4 november 2017 (eerste workshop)
Fase 2: zaterdag 9 december 2017 (tweede workshop)
Fase 3 + einde: zaterdag 27 januari 2018 (derde workshop)

Kennismakingsgesprekken voor het najaar vinden plaats op woensdag 20 september in Utrecht. Mocht je die dag echt niet kunnen dan hebben we ook een optie voor woensdag 27 september (waarschijnlijk) in Amsterdam (tijdstip in overleg).

Meld je aan